Llistat de noticia

  17/01/2018
  Recomanem la lectura de l'article de Pere Brincs que descriu el nostre poble des de la visió d'aquell que ens visita.
  9/01/2018
  Ací deixem el calendari de la recollida del fem domèstic per a aquest any 2018 i que podeu trobar als comerços del poble. Vos recordem que tenim dues vies per a gestionar la retirada dels mobles i trastos vells. Un és el servei que ens ofereixen des de la Mancomunitat. Tots el principi de mes, hi ha recollida, prèviament cal passar a apuntar-los per l'ajuntament. L'altra és el servei d'ecoparc municipal ubicat al tossal. Demanem es tinguen en compte els horaris de traure el fem, si es trau abans, l'olor pot provocar molèsties als veïns que els tenen prop de casa. També està prohibit deixar trastos i les bosses de fem fora del contenidor. NOSALTRES POSEM EL SERVEI.. TU EL SENTIT COMÚ. Gràcies per la vostra col·laboració
  9/01/2018
  Bones notícies per començar el 2018. Ens han concedit la beca postgrau, per tant hi haurà un becat o becada durant 6 mesos. Els requisits són tindre la titulació de tècnic/a industrial o ciències ambientals i estar empadronat/da en algun municipi de la comunitat valenciana entre d'altres. Es podran presentar les instàncies per a inscriure's durant els propers 15 dies. Més informació als documents adjunts
  9/01/2018
  Participa en la iniciativa del nostre ajuntament on es pretén donar l'oportunitat a la ciutadania de Llutxent de proposar i decidir sobre futurs projectes que es puguen realitzar. Ací vos deixem tota la informació.
  8/01/2018
  Des de la Regidoria de Turisme i l'Ajuntament de Llutxent vos recordem que les visites teatralitzades es realitzaran aquest cap de setmana, eixint des de la plaça de l'ajuntament a les 10:30H del matí. Recordem també que cal inscripció prèvia; i que en aquest mes de Gener tindrem el plaer de conéixer els personatges d'Alfons el Roig, de Maria de Vidaure, i de Fray Tomás. No s'ho podeu perdre! de la mà de la companyía de teatre Tramollants Fanny Perez Alcañiz
  21/12/2017
  Davant la gran acceptació que han tingut les classes de pilates, hem decidit ampliar l'activitat amb un altra classe. Podeu veure tota la informació al cartell que adjuntem. Si voleu apuntar-se ho podeu fer a l'ajuntament.
  15/12/2017
  La pròxima setmana comencen les festes d'hivern, amb elles des de la regidoria de joventut hem preparat una activitat anomenada "Futbol Burbuja" que serà oberta i gratuïta. Si vols passar un matí divertit amb els teus amics i amigues no ho dubtes i acudeix! Podeu veure tota la informació al cartell que adjuntem, si en necessiteu més, podeu preguntar al mateix ajuntament en horari d'oficina
  13/12/2017
  El proper diumenge tenim una cita amb els nostres origens. Una activitat econòmica otrora important que intenta recuperar el protagonisme. El col.lectiu cultural El Surar edita un monogràfic sobre el treball de la calç a Llutxent de la mà de Salvador Tomàs. Serà a les 6 de la vesprada a l'ajuntament de Llutxent. No faltes!
  13/12/2017
  Aquest diumenge 17 de desembre farem la primera passejada per la ruta botànica de les sureres-Joan Pellicer: Homenatge a Juanito Valencieta. Eixirem des del camp de futbol a les 8;00h.
  15/11/2017
  De part de la Regidoria d'Esports i l'AMPA vos deixem tota la informació sobre les classes de pilates.
  6/11/2017
  Ja estem al Novembre i amb això ací tenim la programació que va a dur-se a terme.
  20/10/2017
  Un total de 16 restaurants participaran el proper dilluns en el XIV Concurs d'arròs caldós de Llutxent. Tot un èxit de participació que no fa més que establir aquest esdeveniment com un referent en el panorama dels concursos gastronòmics valencians. En la seua modalitat popular, la participació també ha sigut massiva amb més de 120 persones apuntades que faran l'arròs caldós al Monestir aquest dissabte.
  2/10/2017
  Ací us deixem la programació anual de turisme d'aquest any 2017/2018. Més informació a l'ajuntament de Llutxent. Animeu-se a participar
  19/09/2017
  Des de la Regidoria d'Esports seguim fomentant l'esport i l'activitat física amb classes d'entrenament funcional i cubbà, activitats semblants al crossfit i zumba, respectivament. El preu serà de 15€/mes. L'horari del entrenament funcional serà dilluns i dimecres de 20:00h. a 21:00h. L'horari del cubbà serà dimarts i dijous de 20.00h. a 21:00h. Animeu-se a participar!!!
  19/09/2017
  Des de la Regidoria d'Esports i l'AMPA es llancen les activitats extraescolars de tennis i bàsquet per a tots els xiquets i xiquetes d'infantil, primària i secundària, amb un preu de 10€/mes. L'horari dependrà del grup. També s'oferta el multiesport per a tots els xiquets i xiquetes de primaria de 12:30h. a 13:30h. amb un preu de 5€/mes. Per a més informació preguntar en l'Ajuntament. Animeu-se a participar!!!
  12/09/2017
  De part de les regidories d'esport, medi ambient i turisme, Vos presentem la programació anual de rutes senderistes. Totes elles es faran eixint des de l'ajuntament a les 8 del mati, si hi ha cap canvi es comunicarà amb antelació. Animeu-se a participar i gaudir de la natura.
  11/09/2017
  Consulteu l'oferta educativa per a adults per al curs 2017-2018
  11/07/2017
  A partir de l'1 de juliol podrem gaudir de les nits més musicals de l'any amb la nova edició del festival de música que es celebra, com sempre, al claustre del Monestir de Corpus Christi.
  10/07/2017
  Aquest estiu, apart de molta música, també tenim els millors contes a tota la Vall d'Albaida i part de la Safor. Consulteu el programa i gaudiu de les millors històries contades per narradors locals així com professionals. A Llutxent arribaran dimecres 2 d'agost a la plaça major.