Voluntariat després de la catàstrofe
Després de l'incendi són moltes les mostres de solidaritat i voluntariat que ens arriben. Des de l'Ajuntament de Llutxent us donem directrius per poder emprendre un voluntariat organitzat. És important no actuar pel nostre compte. El terreny està molt sensible i el que ens pot semblar una ajuda pot resultar ser pitjor.
10/08/2018

Des de l'ajuntament de Llutxent ens complauen les mostres de solidaritat i afecte que ens han arribat per tots els mitjans, però en aquests moments és important no emprendre accions per compte propi com la reforestació, i fer-ho sempre baix les directrius tècniques, així com tindre molta precaució per apropar-se a les zones cremades per possibles desprendiments i caigudes d'arbres.

Per tot això hem habilitat una bústia on ens feu arribar totes les vostres propostes, idees, etc, a l'ajuntament en horari laboral, o bé al correu touristinfo@llutxent.org. Per altra banda també per formar part del voluntariat que s'emprenga posteriorment.

SOM BROTS, SOM SURERES, I REBROTAREM DE LES CENDRES. PROJECTE FÈNIX. Adjuntem els formularis per una banda per poder ser voluntari/voluntària en el moment que s'emprenguen accions, i per altra si teniu idees.

Moltes gràcies!

 

Salutacions

 

Cristina Canet