Canvi de recorregut en l'Entrada de Moros i Cristians 2017
La Germocril junt a l’Ajuntament de Llutxent informen que aquest any a l’Entrada de Moros i Cristians hi haurà un canvi de recorregut que únicament afectarà a la Plaça Major. Acordat a la junta de la Germocril en 24 de març de 2017, adjuntem el mapa amb les modificacions.
30/03/2017

La Germocril junt a l’Ajuntament de Llutxent informem:
Aquest any a l’Entrada de Moros i Cristians hi haurà un canvi de recorregut què únicament afectarà a la Plaça Major. Acordat a la junta de la Germocril en 24 de març de 2017, adjuntem el mapa amb les modificacions. Com podeu veure, aquest any el recorregut de l’entrada passarà per baix de la farola de la Plaça Major, estant la grada davant de l’església. Hi haurà també unes zones delimitades per a cadires de lloguer. Aquest canvi ja s’aplicarà durant l’Entrada Falsa del dia 22 d’abril.
Aquest canvi ens permet:
1. Millorar el recorregut a l’entrada de moros i cristians, ja que eliminem dos corbes tancades en un sector important, el que evitarà talls innecessaris. A més a més, també s’eixamplarà el propi recorregut en aquest punt, enriquint l’espectacle.
2. En segon lloc, comportarà millorar la situació de les grades, degut principalment a que no tindrem que separar les autoritats que venen a gaudir de la nostra entrada, ja que ambdues grades quedaran unificades.
3. I el més important, guanyem espai per a que els veïns i veïnes del nostre poble tinguen possibilitat de col·locar les seues cadires lliurement, sempre tenint en compte els espais i temps delimitats.
Tant les grades, com les cadires de lloguer, s’instal·laran el mateix dia 29 d’abril (dia de l’Entrada, de matí), demanem a tots els veïns i veïnes que siguen conseqüents en aquest aspecte i no envaïsquen les zones delimitades i reservades a tal finalitat abans del seu muntatge per part dels operaris, igualment demanem que es respecte el nou trajecte durant l’Entrada Falsa.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31