Escola infantil

L’escola infantil de la Nostra Senyora de l’Assumpció va ser fundada en Octubre de l’any 1977 per una junta de mares i l’Ajuntament de Llutxent, anomenada per tots com “La Guarderia”.

Actualment esta autoritzada com a Escola Infantil de primer cicle.

La finalitat de l’Educació Infantil és contribuir al desenvolupament físic, afectiu, social e intel·lectual dels xiquets i xiquetes participants.

La nostra forma de treball es caracteritza per el treball en equip i per la coordinació. Per això es fa ús del diàleg, comentem i reflexionem sobre allò que és necessari fer en cada moment. Normalment seguim una editorial, que en anterioritat hem revisat per tal que s’adapte a les necessitats i complementem aquest treball mitjançant activitats fetes per nosaltres per tal d’ampliar o reforçar aspectes concrets.

En quant a les nostres activitats festives, entre altres, podem mencionar les següents:

  • Eixida per a recollir les fulles de la tardor, Carnestoltes, elaboració de les mones de pasqua, visita a les instal·lacións del col·legi i excursió a la Granja Escola. I com no, la nostra “SETMANA DE LA FESTA”, que es realitza la última setmana de Juny, amb teatres, pintura de dits, cursa ciclista, disfresses, berenar i entrega de orles…

Aquestes activitats es realitzen majoritàriament dins del centre educatiu, amb el següent horari:

9:30 a 13:00 h i de 15:00 a 19:00 h

Contacte: 96 229 45 86