CEIP Ausiàs March de Llutxent

El CEIP “Ausiàs March" és l´únic que existeix a la localitat de Llutxent. La titularitat és de la Generalitat Valenciana i comprén els nivells d'Educació Infantil i d'Educació Primària. Compta a hores d'ara amb un claustre format per 20 mestres, a més d'una educadora i de la psicòloga municipal, i un nombre aproximat de 230 alumnes.

 

                L'objectiu principal és crear un model de centre adaptat a la societat a la qual pretén servir, una escola viva, innovadora, oberta a tothom, autònoma i rigorosa amb els objectius que ens plantegem cada any.

 

                Sobretot defensem un ensenyament públic, que done solució a tota la població escolar; plurilingüe, impartint castellà, valencià i una llengua estrangera (anglès); democràtic, on la participació i el consens siguen els vehicles d'expressió de tota la Comunitat Educativa; plural, on regne la tolerància i el respecte per qualsevol persona i no sexista, fomentant la igualtat entre sexes.

 

                El nostre centre sempre està obert a l'entorn que l'envolta, de manera que es preveuen activitats de caràcter cultural, social i esportiu junt amb altres entitats o adreçades a sectors més amplis de la Comunitat Escolar, al poble i/o poblacions veïnes.

 

Activitats extraescolars 2016/2017: 

o   Escacs

o   Batuka

o   Patinatge

o   Informàtica

o   Anglés

o   Pintura

o   Tècniques d’estudi

o   Mecanografia

o   Multiesport