Projecte Fènix
Tota la informació referent al projecte Fènix
13/09/2018

L'au Fènix comença a alçar el vol.

Ja tenim l'esborrany del projecte que arreplega totes les propostes suggerides per regenerar la il·lusió i actuar sobre el paratge natural d'El Surar. Recordeu que és un document obert i inacabat, coordinat pels ajuntaments de Pinet i Llutxent. En ell no incloguem el llistat del voluntariat, però ens enorgulleix comentar que s'acosten a les 150 persones.
Podeu llegir-lo al següent enllaç. 

Esborrany del projecte Fènix: https://www.dropbox.com/s/jr2zhpzk94g416t/Document%20Projecte%20Fènix-1%20%28Recuperado%29.docx?dl=0

 

  • 13/09/2018 al saló d'actes de l'ajuntament de Llutxent s'ubicarà la Mesa de concertació postincendi presidida per la directoria general de Prevención de Incendios Forestales, Delia Álvarez. Un espai per a identificar problemes comuns i estimular equips de treball que faciliten l'intercanvi d'informació per a la presa de decisions. Són fòrums oberts, flexibles i eficaços per a la comunicació.Creades per als incendis de més de 500 hectàrees per a treballar la restauració post-incendi conjuntament amb els actors del territori afectat, per a definir de forma conjunta quina és la muntanya que volem i quins són les actuacions a dur a terme per a evitar que es torne a cremar. És una nova forma d'afrontar la regeneració de les àrees cremades de forma participada.A l'orde del dia Llutxent i Pinet aporten el projecte Fènix.