Alcaldia

La dinàmica democràtica ens dona una important oportunitat de fer realitat un projecte que busca donar-li un gir a la política municipal del poble de Llutxent. Des d’aquest espai virtual volem donar les gràcies a totes les persones que estan animant-nos a fer-lo realitat.

 

S’enceta un nou període. Un canvi marcat pel treball col·lectiu d’un equip que desitja amb il·lusió i constància fer realitat les propostes reflexades en el programa electoral presentat a la població llutxentina. La tasca no és gens fàcil, ho constatem després d’observar certes dificultats. Unes de caràcter econòmic, amb un considerable endeutament a nivell financer acompanyat de pagaments endarrerits que condiciona notablement les línies de gestió. D’altres, no menys importants, van marcades per la necessària reestructuració organitzativa de les àrees de gestió, tant a nivell humà com funcional.

 

N’erem conscients. Per tant, no ens valen excuses per evitar lluitar per millorar el poble. Ho anem a fer amb grans dosis de dedicació i treball. Així i tot ens falta un element molt important el qual també incloíem en les nostre previsions de govern: la participació ciutadana. A poc a poc ho aconseguirem. Anirem dissenyant diferents consell participatius en gran part de les àrees de govern. En ells podreu integrar-se i donar-li veu a les vostres propostes. Al cap i a la fi, la nostra tasca no  és altra que arreplegar la voluntat del poble i gestionar-la adequadament.

 

Comptem amb una matèria primera important, els llutxentins i llutxentines; un patrimoni excepcional i un  gran entorn natural. Tres ingredients fonamentals per cuinar un projecte de poble que ens il·lusiona.

 

Pel que fa  a la meua tasca com alcalde vull insistir en el meu paper de coordinador del projecte i la convicció que tinc en les bondats del treball col.laboratiu que ha marcat aquest equip  de govern. Un equip  que m’ha sorprès per la seua integració,  responsabilitat i dedicació al poble. A tots i totes, els que esteu en el govern, els que  sempre esteu fora lluitant per Llutxent, moltes gràcies per la vostra inestimable ajuda. Molts ànims per continuar i superar les adversitats que van sorgint.

 

Per Llutxent. Seguim avançant.

 

 

Pep Estornell

Alcalde i coordinador del projecte 

1